Luxustűzijátékra többet költ a kormány, mint a Lánchídra

Luxustűzijátékra többet költ a kormány, mint a Lánchídra

Tömegek tiltakoznak: Közpénzpazarlás helyett a Lánchíd felújítására költsék Orbánék a magyar emberek pénzét!

Mint arról korábban már beszámoltunk, nagyszabású, háromnapos Szent István-fesztivált tervez a kormány augusztus 20. alkalmából. Nem csak a korábbiaknál akar nagyobb tűzijátékot Orbán, de nagyobbat akar, mint Európa bármely tűzijátéka.

A 24.hu pedig most megírta: Orbánék többet szánnak augusztus 20-ára, mint a Lánchíd felújítására. Nettó 6 milliárd 575 millió forint lehet a rendezvény úgy, hogy abban a budapesti tűzijáték ára még nincs is benne.

Korábbi cikkünkben már jeleztük, hogy a méregdrága, pazarló tüzijáték ellen nagy erejű tiltakozás indult. A SzabadaHang oldalán lévő petíciót mára több mint 82 ezren írták alá.

De olyan nagy a felháborodás Orbán újabb urizálása ellen, hogy újabb aláírásgyűjtés kezdődött. A kezdeményezők ezúttal azt akarják kifejezni, lemondanak a tűzijátékról a Lánchíd felújításának javára. A petíciót itt lehet aláírni. 

Ha a vámpírkormány önmaga ünnepeltetése helyett a híd felújítására fordítaná a pénzt, nem lenne többé kérdés, miből hozza helyre a főváros a büszkeségének számító Lánchidat.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Ne álljanak a sötét oldalra! - üzente Karácsony a képviselőknek

Orbánék költségvetésének nyilvánvaló politikai célja, hogy tönkretegye a magyar önkormányzatiságot. Ez ellen szólalt fel Budapest főpolgármestere ellenzéki városvezetőkkel együtt. 

  • 2020.05.20

Ovádi Péter miatt ezer milliárd forint közpénz elköltése válhat titkossá

Ma ismét bebizonyították a Fidesz-KDNP képviselői, hogy a magyar emberek érdekeinél sokkal fontosabb nekik Mészáros Lőrinc gazdagodása.

  • 2020.05.18

Százhetvenegy millával rövidítették meg Veszprémet Rogán kötvényei

A magyar adófizetők összesen 30 milliárd forintot veszítettek Rogán Antal letelepedési kötvényei miatt.