A Veszprém melletti erdőket ellepték a rendőrök, nem véletlenül

A Veszprém melletti erdőket ellepték a rendőrök, nem véletlenül

A veszprémi rendőrök a fák között is megtalálják, amit keresnek.

A Veszprémi Erdőgazdaság (Verga) Zrt. erdészei és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei, mintegy harmincan ellenőrizték a Veszprém, Várpalota, Zirc és Tés környékén található táj- és természetvédelmi területeket, erdőket a minap - tudta meg a veol.hu.
Céljuk a természetvédelem volt, de figyelték egyebek mellett a falopást, az orvvadászatot is.

Az akció során a rendőrök tizenkét alkalommal intézkedtek jogsértő cselekmények elkövetése miatt, közülük két esetben erdőrendészeti szabálysértés miatt feljelentést tettek, valamint egy férfival szemben szabálysértési eljárás indult, mert az erdészet tudta és engedélye nélkül elhullott gímszarvasagancsot gyűjtött.

Két fővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a behajtási tilalom megszegése, további két személy részére a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt. Helyszíni bírságot két sofőr kapott, lejárt vezetői engedély és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás hiánya miatt.

Úgy tűnik, a veszprémi rendőrök nemcsak a fát és az erdőt, hanem az erdőben az elkövetőket is látják. A közeljövőben is terveznek hasonló akciókat.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom