Itt a lista, ezek az intézmények nyitnak ki újra Veszprémben

Itt a lista, ezek az intézmények nyitnak ki újra Veszprémben

A koronavírus-járvány megszűnésével sorra nyitnak ki a veszprémi intézmények.

Veszprém is átesett a karantén minden megpróbáltatásán. Fokozott biztonság mellett elindulhat az újranyitás, a városunk visszatérhet a régi kerékvágásba.

- Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár június 16-tól várja újra a látogatókat, de a Helyismereti gyűjtemény, az Olvasóterem, valamint a gyerekkönyvtár egyelőre nem látogatható. A Dózsavárosi és Március 15 úti fiókkönyvtárak június 15 óta tartanak nyitva, míg a Cholnoky lakótelepi Könyvtár június 29-én nyit meg újra.

- Az Agóra Veszprém Kulturális Központ június 19 óta ismét megnyitotta kapuit a vendégek előtt.

- A Veszprémi Petőfi Színház az újranyitást követően fokozatosan növeli a nézőszámot a nézőtéren. Múlt hétvégén 250, ezen a hétvégén már 350 nézőt várnak a teátrumba.

- A Március 15. utcai uszoda június 25-től várja majd a sportolni vágyókat.

- A városi múzeumok is újra kinyitnak, a Tűztorony már két hete várja a látogatókat és a tervek szerint jövő héten megnyílik a Várbörtön is. A Hősi Kapu nyitását augusztus első hetére tervezzük egy időszaki kiállítással egybekötve. A Bakonyi Ház és a Liget megnyitását szeptember első hetére tervezzük.

- A Hangvilla július 6-án, hétfőn nyit újra, egyelőre hétfőtől-péntekig tervezett nyitva tartással.

- A Művészetek Háza Veszprém kiállítóhelyei június 23-tól újranyitnak, így a Modern Képtár-Vass László Gyűjtemény, Dubniczay-palota, Tegulárium is nyitva áll a múzeumi látogatók előtt.

- A VKTT Egyesített Szociális Intézmény bentlakásos otthonaiban az országos tiszti főorvos utasításait betartva június 18-án feloldották a kijárási tilalmat, így újra látogathatók az otthonok.

Arra buzdítunk minden veszprémit, hogy továbbra is vigyázzunk egymásra! Csak így kaphatjuk vissza otthonunk teljes valójában.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.08

Felháborodtak a veszprémiek a megalázó ezer forint értékű jutalom miatt

Nem elég, hogy nem kaptak semmit a tanárok, még beléjük is rúgtak egyet Veszprémben.